Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

Om selskapet

Vi tar hensyn til eventuelle spesielle forhold eller særegenheter knyttet til enhver bestilling avhengig av kundens ønsker, behov, lokale byggeforskrifter, energieffektivisering og miljøkrav. Alle våre huser oppfyller de moderne kravene til energisparing - lavenergi klasse A eller har en høyere grad av energisparing ved å overoppfylle disse kravene.

 

Da for folk flest er kjøpet av en bolig eller et hus en betydelig investering i livet, ønsker vi at våre kunder skal oppleve husbygging som en hyggelig opplevelse og en grundig investering i deres framtid.

På grunn av de utnyttede høykvalitets tekniske løsninger og energisparende byggemetoder, trenger våre kunder ikke å betale urimelig høye oppvarmingskostnader eller å leve årevis i et hus med ubehagelig innemiljø.

 

Den prosjekterte energisparingen i våre bindingsverkshus gir optimal varmeisolering inne og består av hovedsakelig tre elementer:

Varmeisolerte yttervegger i tre

Optimal varmeisolering av taket

Vinduer med forbedret varmeisolasjon

 

Våre fordеler:

Husenes design utvikles av ledende arkitekter og sertifiserte ingeniører

Montering av husene administreres av resultatorienterte prosjektledere

Det brukes kun sertifiserte materialer

Husenes detaljer framstilles på en høyteknologisk produksjonslinje med trippel kontroll av alle prosesser

Du kan levere din bestilling til våre ingeniører med tekniske parametrer for husbugging eller sende inn skissetegning til vår E-postadresse: info@grata-eco-house.com, og ifølge disse opplysningene vil vi opprette foreløpig kostnadoverslag.