Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

Teknologier

 

 

Teknologi av husbygging i bindingsverks-teknikk har for lenge siden nådd sin rettmessige plass i det globale markedet av boligbygg på grunn av oppdaterte, moderne byggematerialer og ytterligere forbedringer i teknologien.

Moderne trehus konkurrer med og ofte overskrider samt er bedre enn hus i betong og murstein i slike verdier som styrke, pålitelighet og holdbarhet.

Bindingsverkshuset vurderes i de fleste tilfeller ikke bare som små boder og hytter, men komplette, fullstendige boliger for hele familien.

 

Fordelene med bygging av husene i bindingsverk:

Miljøvennlighet

Sparsommelighet og kostnadsbesparelse

Hastighet på produksjon og bygging

Gunstige priser

Fordelene med våre teknologier:

Bygging av et hus i bindingsverk kan utføres til enhver årstid og i nestet alle slags vær

Teknologier av bygging av et hus i bindingsverk har sine foredeler som består i at de tillater å plassere tekniskt kommunikasjonsnett inne i veggkonstruksjoner

Slike boliger ek jordskjelvsikre og dette er nemlig derfor bindingsverkshusere er så populære i Japan, hvor, så vidt man vet, det skjer hyppige skjelv

 

Bindingsverkshus: miljøvennlighet, sikkerhet, sparsommelighet og kostnadsbesparelse

Arkitektonisk design og konstruktive løsninger innen bindingsverkhus kan være svært forskjellige, da de er ikke avhengige av den ujevne vektfordelingen som oppstår i vanlige hus og som kan lett føre til endringer eller økning i kostnader for fundamentene, samt redusert pålitelighet av strukturer. Nøyaktighet og kvalitet på produksjon av enkelte huselementene forblir svært høy, siden de aller fleste av disse framstilles på fabrikken. Dette forenkler husets montering på byggeplassen og reduserer sannsynlighet for feil samt avhengighet av den menneskelige faktoren ved arbeidet.

Et lett hus i bindingsverk forårsaker ingen svinn og krymping, og er ikke avhengig av jordas egenskaper. I tillegg kan den relativt lave vekten på huset spare betydelig på bygging av fundament, og samtidig beholde sin solide konstruksjon og holdbarhet. Bygging av et hus i bindingsverk er ikke avhengig av årstiden og kan utføres i nestet alle slags vær. På grunn av hastighet på oppføring av konstruksjonene, vil prisanslaget for bygging være mye lavere enn ved bygging av hus og hytter i mur eller betong.

Siden det oppstår ingen krymping i hus av bindingsverk, kan innvendig ferdigbehandling og møblering påbegynnes umiddelbart etter sluttmontering av bygningen. I motsetning til hus utført i mur eller betongkonstruksjoner, har veggene og taket av et hus framstilt i bindingsverk mye lavere varmekapasitet og bedre varmebeskyttelse. Slike hus blir oppvarmet raskere om vinteren og holder varmen godt, noe som kan redusere kostnadene ved bruk av termisk og elektrisk energi.

I hus av bindingsverk brukes det materialer som hindrer brann i husets innredning og ferdigbehandling (gipsplater, OSB plater, steinull). Bjelker av laminert limtre som brukes i veggene og etasjeskillere, brenner ikke men ulmer for veldig lang tid, noe som forbedrer deres holdbarhet. De mister ikke styrke ved oppvarming, i motsetning til jernbetongbjelker.

Et hus av bindingsverk er et levende hjem og på en måte „ånder”. Ved bygging av huset brukes det spesielle damp- og vindsperrer samt steinull av basalt, noe som fjerner overflødig fuktighet ut av huset uten spesiell ventilasjon, slik at man kan spare på varmen om vinteren. Dessuten inneholder trelast og andre materialer brukt i produksjon av husene ingen skadelige kjemikalier, noe som brukes mye ved framstilling av materialer som murstein, betong og gassbetong. Et slikt hus lar deg beholde et behagelig inneklima året rundt.

 

Om kostnader ved kjøp av bindingsverkshusene

Materialene som brukes i produksjon av bindingsverkshusene har lavere kostnader enn murstein, metall og betong. Lett og gunstig fundament. Svært kort tid for bygging av huset på tomten. Påfølgende vedlikehold av hus i bindingsverk er mye billigere enn ved vanlige steinhus. Alle disse forhold gjør husene utført i bindingsverk til en absolutt leder i kategorien "pris-kvalitet.".

Du kan levere din bestilling til våre ingeniører med tekniske parametrer for husbugging eller sende inn skissetegning til vår E-postadresse: info@grata-eco-house.com, og ifølge disse opplysningene vil vi opprette foreløpig kostnadoverslag.